LEVERING VAN DE COMPLETE WONINGINRICHTING


Woninginrichting was nog nooit zo compleet. Ready4styling onderscheidt zich doordat wij niet alleen alles kunnen leveren voor uw complete woninginrichting, maar ook nog eens service bieden die tot binnen uw huis reikt. Met onze servicegerichte installateurs zorgen we dat de gekochte artikelen worden geïnstalleerd zoals u het voor ogen heeft. De woninginrichting zaak waar sfeer en service samengaat.

INTERIEURSTYLING

Bij Ready4styling kunt u terecht voor advisering en begeleiding bij de inrichting van uw woonhuis, winkel of kantoor.

Dit betreft niet alleen een volledig nieuwe inrichting, maar ook het verfraaien van een bestaand interieur met nieuwe meubelstukken of accessoires of een andere opstelling van aanwezige meubels en andere kleuren op de muren.

Tarieven  Mondeling kleur- en interieuradvies € 105, (gedurende 1 a 2 uur mondeling interieur- en kleuradvies aan huis) 

Uitgewerkt interieuradvies € 155,– (in enkele eenvoudige stappen ontvangt u binnen twee weken en voor een vaste prijs een schriftelijk uitgewerkt advies)

Restylen € 175,– (een op maat gemaakt advies, waarmee u met wat kleine aanpassingen uw eigen interieur een metamorfose kunt ondergaan (incl. moodboard en presentatiemap)

Zelfstyling € 250,– (een op maat gemaakt advies, waarmee u voldoende handvaten heeft om zelf een ruimte in te richten (incl. wand vloer en raamdecoratie advies,  moodboard en presentatiemap)

All-in pakket € 350,– (een op maat gemaakt advies, waarbij niet alleen richtlijnen worden gegeven, maar ook een gedetailleerde shopadvies. (winkeladressen, productnaam, kleurnummers, adviesprijs enz.)

Verkoopstyling € 150,– (een advies aan huis, waarna met geringe inspanning en kosten een zo optimaal mogelijk resultaat bereikt kan worden (incl. presentatiemap met aandachtspunten)

Interieurstyling bedrijven (Prijs op aanvraag)

Genoemde bedragen zijn incl. btw en reiskostenvergoeding tot 20 km buiten Winterswijk (daarbuiten € 0,25 per km) en gelden per ruimte met een gemiddelde omvang (bij styling van meerdere ruimten in een woning kan een offerte op maat worden gemaakt).

Neemt u gerust contact met mij op voor een uitgebreide uitleg van de verschillende pakketten, via het CONTACT FORMULIER.

VERKOOPSTYLING


Staat u op het punt uw huis te verkopen, of staat het al een tijdje te koop? Dan bent u hier aan het juiste adres. Ready4stylingis gespecialiseerd in het optimaal presenteren van een te verkopen of verhuren woning.

Wat is verkoopstyling? Verkoopstyling is er op gericht een huis aantrekkelijk te maken voor een zo groot mogelijke doelgroep. Door een neutrale uitstraling te creëren, kan een geïnteresseerde kijker beter inzien of de eigen persoonlijke stijl in het huis past. Vaak is dit al te realiseren met een paar kleine aanpassingen. Maar ook als uw woning iets meer nodig heeft kan dit geregeld worden. De eerste indruk telt en daar krijgt u maar één kans voor! Hoe groter de doelgroep, hoe groter de kans op verkoop of verhuur!

Bij de verkoop van uw woning valt er met een betrekkelijk kleine investering, veel te besparen. Het verlagen van de vraagprijs gaat vaak in stappen van € 10.000,- Dat is best veel! Of denk eens aan de dubbele woonlasten. Hoe lang kunnen we dit volhouden. Als het besluit eenmaal gevallen is om de woning te verkopen, wil je er liever niet 2 jaar mee bezig zijn. Mijn advies is om het vanaf het begin direct goed aan te pakken. Bij tarieven en werkwijze ziet u wat de mogelijkheden zijn.

WORKSHOP INTERIEURSTYLING


Wilt U de kneepjes van het styling vak leren om vervolgens thuis zelf aan de slag te gaan met je verworven kennis? Volg dan een workshop interieurstyling bij ready4stylingTijdens deze workshop gaan we aan de slag met een gedeelte van uw interieur dat u een nieuwe uitstraling wilt geven. We bespreken kleur, indeling, materiaal en meubels. Vervolgens gaat u zelf aan de slag met een moodboard en leert u zo een rode draad voor uw interieur te creëren. Tijdens het werken aan het roodbaard kunt u vragen stellen aan de styliste en kan zij u wellicht een nieuw inzicht of idee geven.De workshop wordt gegeven bij mij thuis, maar doet U het liever bij U zelf thuis of een andere locatie is dat ook mogelijk. Ik geef een workshop vanaf 5 personen tot max. 10 personen zodat iedereen kort individueel advies kan krijgen.Inclusief materialen. Thee, koffie en wat lekkers zijn bij de workshop inbegrepen.Duur: 3 a 4 uurKosten: € 25,-