Riemke Wisse Makelaardij is een jong kantoor met jarenlange ervaring in de makelaardij in de Achterhoek. Bij ons als enige vrouwelijk makelaars kantoor in Winterswijk is dienstverlening en klanten contact nummer één. Het werkgebied is vooral Winterswijk en omgeving.


HOTEL RESTAURANT BULTEN

Achterhoekse gastvrijheid & prachtige natuur Hotel Restaurant Bulten is een prachtig monumentaal pand aan de rand van Winterswijk. Zowel zakenmensen als toeristen verblijven graag in ons hotel. Zij waarderen de Achterhoekse gastvrijheid. De ligging van het hotel is perfect; het station en het gezellige centrum liggen op loopafstand. Komt u vooral voor uw rust? Vanaf ons hotel wandelt of fietst u zo het prachtige buitengebied in. Nationaal Landschap Winterswijk is een must voor natuurliefhebbers!

Perletta Carpets is een Nederlandse producent van handgemaakte vloerkleden. Wij produceren al meer dan 25 jaar vloerkleden over de gehele wereld. In onze collecties vindt u een groot aantal verschillende structuren, die in veel kleuren en in iedere gewenste maat geproduceerd kunnen worden.


Moduleo heeft duurzame pvc vloeren met unieke looks. De vloeren worden zo ontworpen dat ze de unieke patronen en texturen weergeven die u in natuurlijke houten en stenen vloeren terugvindt. Zo haalt u de natuurlijke look van steen- en houtenvloeren in huis, maar u geniet van de voordelen van een Moduleo pvc vloer. Moduleo pvc vloeren zijn betrouwbaar dankzij de minimale garantie van 15 jaar. Ook zijn de vloeren waterafstotend, krasbestendig, onderhoudsvriendelijk, geluids- en warmte-isolerend en bovendien nauwelijks van het echt te onderscheiden. Moduleo pvc vloeren kunnen geplaatst worden in elke denkbare ruimte zoals een woonruimte, showroom of zelfs een badkamer.

Inside onderscheidt zich van andere merken door de gedetailleerde afwerking en voortdurende innovatie en zijn beste  prijs-kwaliteitsverhouding. Onze systemen en afwerking zijn van topkwaliteit en we hebben een enorm aanbod aan stoffen. Onze gordijnen worden in eigen Atelier te Roeselare (Belgie) geproduceerd, waar de ambacht, het handwerk, de unieke afwerking, de passie voor het textiel de hoofrol spelen.