VLOEREN

De vloer is een kostbaar product waarvan je mag verwachten dat het jaren mee gaat. Voor zowel harde als zachte vloeren ben je bij Ready4styling aan het juiste adres. Bij ons vind je o.a. tapijt, pvc, laminaat, marmoleum en vinyl (bijv. Novilon). Ik adviseren je graag over de vloer die past bij jouw woonsituatie, wensen en budget. Om te voorkomen dat je teveel bestelt komen wij vooraf meten. En tegen een kleine vergoeding leggen wij de vloer ook voor je!

                   PVC VLOER

  TAPIJT

RAAMDECORATIE

Raamdecoratie is steeds belangrijker geworden als onderdeel van ons interieur. Het biedt privacy, isoleert, maar is vooral sfeervol. Raamdecoratie is verkrijgbaar in verschillende soorten, uitvoeringen en talloze kleuren. Je kan het heel erg makkelijk afstemmen op jouw wensen. Zoals je ziet is er keuze uit o.a. horizontale en verticale jaloezieën, plissés en dupligordijnen, vouwgordijnen en rolgordijnen.

 VOUWGORDIJNEN

                  GORDIJNEN

    PLISSE

        HOUTEN HORIZONTALE JALOEZIE

GORDIJNEN

Gordijnen brengen karakter en sfeer in je huis. Maar wat past het beste in jouw interieur? Bij gordijnen heb je de keuze uit grofweg drie typen die onderling gecombineerd kunnen worden; vitrages, inbetweens en overgordijnen. Vitrages zijn dunne gordijnen die het daglicht filteren. Inbetweens zijn net iets dikker dan vitrages, maar dunner dan overgordijnen. Overgordijnen worden gemaakt van een dikke stof en zijn geschikt om te voeren met een verduisterende stof.

    OVERGORDIJNEN

      INBETWEENS

BEHANG

Wil je behang dat bij jouw interieur past? Bij Ready4styling vind je altijd de nieuwste collecties behang volgens de laatste trends. Bij ons heb je een uitgebreide keuze uit uni’s, kleuren en stijlen. Of ga voor een mooie foto aan de wand. Behangen is al lang geen kliederboel meer. Het is een stuk gemakkelijker geworden. Vliesbehang plak je rechtstreeks op de muur.

                    FOTOBEHANG

             BEHANG