Merken/bedrijven


Bij het verzorgen van de complete woninginrichting of de verkoopstyling maakt Ready4styling gebruik van vloeren, behang, meubelen, accessoires en raambekleding van verschillende merken.


Riemke Wisse Makelaardij is een jong kantoor met jarenlange ervaring in de makelaardij in omgeving Winterswijk en de Achterhoek. Bij Riemke Wisse als enige vrouwelijk makelaars kantoor in Winterswijk is dienstverlening en klanten contact nummer één.

www.riemkewissemakelaardij.nl


De raambekleding van Cedeko wordt gefabriceerd in hun eigen fabriek in Eindhoven. Daarmee garanderen ze korte levertijden, optimale kwaliteit en snelle service. Ze blijven investeren om duurzame, milieuvriendelijke producten te maken. Zij maken méér producten van gerecyclede materialen!

Facebook Cedeko


Perletta Carpets is een Nederlandse producent van handgemaakte vloerkleden. Zij produceren al meer dan 25 jaar vloerkleden over de gehele wereld. In hun collecties vindt u een groot aantal verschillende structuren, die in veel kleuren en in iedere gewenste maat geproduceerd kunnen worden.

https://www.perletta.com/


Moduleo heeft duurzame pvc vloeren met unieke looks. De vloeren worden zo ontworpen dat ze de unieke patronen en texturen weergeven die u in natuurlijke houten en stenen vloeren terugvindt. Moduleo pvc vloeren zijn betrouwbaar dankzij de minimale garantie van 15 jaar. Ook zijn de vloeren waterafstotend, krasbestendig, onderhoudsvriendelijk, geluids- en warmte-isolerend en bovendien nauwelijks van het echt te onderscheiden. Deze vloeren kunnen geplaatst worden in elke denkbare ruimte zoals een woonruimte, showroom of zelfs een badkamer.

www.moduleo.nl


Inside Blinds onderscheidt zich van andere merken door de gedetailleerde afwerking en voortdurende innovatie en zijn beste  prijs-kwaliteitsverhouding. De systemen en afwerkingen zijn van topkwaliteit en ze hebben een enorm aanbod aan stoffen. De gordijnen worden in eigen Atelier te Roeselare (België) geproduceerd, waar de ambacht, het handwerk, de unieke afwerking en de passie voor het textiel de hoofdrol spelen.

www.insidebelgium.be

%d bloggers liken dit: