Portfolio


Hier kunt u een aantal interieurstyling projecten van Ready4styling terug vinden.

Complete inrichting woonhuis

Deze woning in het oudste straatje van Winterswijk is compleet opnieuw ingericht.

Voor de raambekleding is gekozen voor 50mm houten jaloezieën. De kleuren op de wanden komen uit de Flexa Pure waaier. De trap is bekleed met tretford tapijt en gelegd in loper vorm. De PVC-vloer is van Moduleo, deze is gelegd in alle ruimtes van het huis.

Complete metamorfose Hotel Restaurant Mondriaan

Hotel Restaurant Mondriaan heeft een complete metamorfose gehad.

Ze kregen nieuwe PVC-vloeren van Moduleo, vouwgordijnen van A House of Happiness, kleuren op de wanden uit de Flexa Pure waaier en een behandeling op de wanden van Eijffinger.

Om het plaatje compleet te maken zijn de bestaande banken opnieuw bekleed en zijn er ook verschillende stoelen in cognac kleur bij geplaatst.

Daarnaast hebben wij ook enkele hotelkamers mogen vernieuwen.

Nieuwe kleurlijn woonhuis

Een tijd geleden is bij deze woning een compleet nieuwe kleurlijn doorgevoerd.

Alle wanden zijn behangen, want dit zorgt voor veel sfeer en demping. Op de vloer lagen plafuizen. Deze zijn geëgaliseerd en hier is een PVC-vloer van Moduleo over verlijmd. Voor de ramen zijn vouwgordijnen gehangen, omdat deze zeer geschikt zijn om te plaatsen in een erker.

Dit alles is doorgevoerd in de woonkamer, open keuken en hal om rust te creëren.

Inpandige verbouwing stadsboerderij

Dit stadsboerderijtje in het centrum van Winterswijk heeft een inpandige verbouwing ondergaan. Hierna zijn wij verder gegaan met het inrichten.

De grote wand in de woonkamer is voorzien van een mooie kwaliteit behang van Eijffinger. We hebben gekozen voor een 100% wollen carpet van Perletta voor op de betonlook vloer. Deze is in verschillende kleuren en structuren en elke maat te leveren.

Voor de ramen zijn semi-transparante vouwgordijnen gehangen, zodat je van binnen nog wel naar buiten kunt kijken maar van buiten niet direct naar binnen. De overgordijnen hebben een velours uitstraling, maar zijn 100% polyester, zodat deze zelf gewassen kunnen worden en ook minder snel verkleuren.

Jaren ’30 woning

In deze jaren ’30 woning zijn de hal, trap, overloop en slaapkamers aangepakt!

Op de bovenverdieping zat een houten vloer. Deze is eerst van een extra laag jumpax voorzien en hierna is de PVC-vloer van Moduleo erop verlijmd. De gehele bovenverdieping is voorzien van verduisterende rolgordijnen van Flex Colors met daarvoor inbetweens van A House of Happiness in dezelfde kleur. Dit zorgt voor rust.

De slaapkamer is behangen met linnen structuur behang van BN Walls en de overige muren met renovlies en een muurverf uit de Flexa Pure waaier.