Portfolio


Hier kunt u een aantal interieurstyling projecten van Ready4styling terug vinden.

Nieuwbouwwoning woonkamer en keuken

De wanden in de woonkamer zijn voorzien van renovlies om scheuren en naden tegen te gaan. Hierna is één wand behangen met behang van BN als eyecatcher van de woonkamer!

De inbetweens met waveplooi voor de glazen pui komen van A House of Happiness. De houten jaloezieën in de keuken komen van Vela. Deze houden de inkijk van buiten tegen en geven binnen voldoende lichtinval.

Complete metamorfose Hotel Restaurant Mondriaan

Hotel Restaurant Mondriaan heeft een complete metamorfose gehad.

Ze kregen nieuwe PVC-vloeren van Moduleo, vouwgordijnen van A House of Happiness, kleuren op de wanden uit de Flexa Pure waaier en een behandeling op de wanden van Eijffinger.

Om het plaatje compleet te maken zijn de bestaande banken opnieuw bekleed en zijn er ook verschillende stoelen in cognac kleur bij geplaatst.

Daarnaast hebben wij ook enkele hotelkamers mogen vernieuwen.

Nieuwe kleurlijn woonhuis

Een tijd geleden is bij deze woning een compleet nieuwe kleurlijn doorgevoerd.

Alle wanden zijn behangen, want dit zorgt voor veel sfeer en demping. Op de vloer lagen plafuizen. Deze zijn geëgaliseerd en hier is een PVC-vloer van Moduleo over verlijmd. Voor de ramen zijn vouwgordijnen gehangen, omdat deze zeer geschikt zijn om te plaatsen in een erker.

Dit alles is doorgevoerd in de woonkamer, open keuken en hal om rust te creëren.

Inpandige verbouwing stadsboerderij

Dit stadsboerderijtje in het centrum van Winterswijk heeft een inpandige verbouwing ondergaan. Hierna zijn wij verder gegaan met het inrichten.

De grote wand in de woonkamer is voorzien van een mooie kwaliteit behang van Eijffinger. We hebben gekozen voor een 100% wollen carpet van Perletta voor op de betonlook vloer. Deze is in verschillende kleuren en structuren en elke maat te leveren.

Voor de ramen zijn semi-transparante vouwgordijnen gehangen, zodat je van binnen nog wel naar buiten kunt kijken maar van buiten niet direct naar binnen. De overgordijnen hebben een velours uitstraling, maar zijn 100% polyester, zodat deze zelf gewassen kunnen worden en ook minder snel verkleuren.

Jaren ’30 woning

In deze jaren ’30 woning zijn de hal, trap, overloop en slaapkamers aangepakt!

Op de bovenverdieping zat een houten vloer. Deze is eerst van een extra laag jumpax voorzien en hierna is de PVC-vloer van Moduleo erop verlijmd. De gehele bovenverdieping is voorzien van verduisterende rolgordijnen van Flex Colors met daarvoor inbetweens van A House of Happiness in dezelfde kleur. Dit zorgt voor rust.

De slaapkamer is behangen met linnen structuur behang van BN Walls en de overige muren met renovlies en een muurverf uit de Flexa Pure waaier.

Complete metamorfose woonboerderij

Deze woonboerderij heeft vorig jaar een complete metamorfose ondergaan!

Hierbij hebben we getracht om de mooie omgeving van buiten meer met binnen te betrekken. Er zijn daarom ook veel grijs/groene kleuren doorgevoerd over de complete beneden verdieping.

Voor de ramen zijn semi-transparante vouwgordijnen van A House of Happiness gehangen, zodat je van binnen de prachtige natuur nog kunt zien.

De keuken is niet vervangen, maar wel geschilderd in een taupe kleur, waardoor deze perfect bij de rest van de kleuren en uitstraling past.

Compleet nieuwe look woonhuis

Dit huis was klaar voor een totale metamorfose en een compleet nieuwe look. Hierbij is gebruik gemaakt van bestaande en nieuwe meubels.

De woonkamer heeft een nieuwe indeling gekregen en de muren zijn allemaal in dezelfde kleur geverfd (Tundra van Flexa). Voor de ramen zijn nieuwe vouwgordijnen en inbetweens van A House of Happiness gehangen. De PVC-vloer is doorgelegd van de woonkamer naar de keuken toe. In de keuken is een nieuwe keukenopstelling gemaakt en voor de ramen in de keuken zijn houten jaloezieën van Vela gehangen.

Ook de zolder is flink onder handen genomen. Dit was eerst één grote open ruimte, maar er is een muurtje tussen geplaatst om een slaapkamer te creëren. De vloer van de gehele zolderverdieping is voorzien van PVC van Moduleo. Er is gekozen voor een gele kleur op de wanden van Flexa met inbetweens van A House of Happiness voor de dakkapel. Het puntraam in de nok van huis is voorzien van plissés van Flexcolours die speciaal op maat zijn gemaakt.

Verzorgingstehuis Pronsweide in Winterswijk

Bij verzorgingstehuis Pronsweide zijn een aantal aanpassingen gedaan in de gezamenlijke ruimte met bestaande meubelen en nieuwe decoratie!

De ruimte is voorzien van nieuwe gordijnen A House of Happiness. Er zijn nieuwe bloemen in grote vazen in de ruimte geplaatst. Deze zijn ook in kleine vaasjes op tafel gezet, voor wat extra gezelligheid.

Op de wand is een groot schilderij geplaatst voor extra demping van de ruimte. Ook zijn er op de wand twee kleurrijke panelen voor de lampen gehangen, waardoor je stijlvol indirect licht op de muur krijgt.

Complete inrichting woonhuis

Deze woning in het oudste straatje van Winterswijk is compleet opnieuw ingericht.

Voor de raambekleding is gekozen voor 50mm houten jaloezieën. De kleuren op de wanden komen uit de Flexa Pure waaier. De trap is bekleed met tretford tapijt en gelegd in loper vorm. De PVC-vloer is van Moduleo, deze is gelegd in alle ruimtes van het huis.

Warme kleurtinten

Deze woning is voorzien van warme kleurtinten.

De warme kleur op de wand komt van Flexa. Hierbij is gekozen voor een slangenprint behang van Eijffinger op de lange wand in de woonkamer. Het kantoor is voorzien van een mooie eyecatcher. Dit tropische behang komt van BN Walls. Om het af te maken hangen er mooie houten jaloezieën (50mm in de kleur: RAL 9010) voor de ramen.

Landelijk strak

Samen met de klant heb ik deze woning omgetoverd naar een landelijk maar strak thema. De landelijke kleuren komen overal in terug, maar ook aan de accessoires is gedacht! Toch oogt alles ook mooi strak.

%d bloggers liken dit: