Raamdecoratie


Raamdecoratie is steeds belangrijker geworden als onderdeel van ons interieur. Het biedt privacy, isoleert, maar is vooral sfeervol. Raamdecoratie is verkrijgbaar in verschillende soorten, uitvoeringen en talloze kleuren. U kunt het heel erg makkelijk afstemmen op uw eigen wensen. Zoals u kunt zien heeft u keuze uit onder andere horizontale en verticale jaloezieën, plissés en dupligordijnen, vouwgordijnen en rolgordijnen.

Wij komen de raambekleding zelf bij u inmeten en ophangen.

Jaloezieën

Jaloezieën zijn de ideale raamdecoratie voor als u zelf de gewenste doorkijk, lichtinval en privacy wilt bepalen. Wanneer het ’s avonds donker is dan draait u de jaloezieën helemaal dicht, terwijl u deze overdag zo kunt openzetten dat er licht wordt doorgelaten. De keuze is aan u. Zo heeft u altijd de mate van privacy en lichtinval in eigen hand.

Naast dat jaloezieën erg functioneel zijn, geven ze ook nog eens meer sfeer aan een ruimte. De jaloezieën die u bij ons kunt bestellen zijn verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren, waardoor u jaloezieën kunt kopen die helemaal passen bij uw smaak. Landelijk, klassiek of modern? Bedenk goed wat je wilt uitstralen en pas hier uw keuze op aan voor het kopen van jaloezieën.

Onze jaloezieën komen van Vela. Hieronder zijn een aantal jaloezieën te zien (niet van Vela).

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn de ultieme aanvulling voor uw woonruimte. Ze zijn elegant, sfeervol en functioneel. Met plisségordijnen behoud u uw privacy, terwijl u toch optimaal kunt genieten van het daglicht. Uiteraard is het zo dat smaken verschillen en daarom kunt u bij ons terecht voor plisségordijnen in diverse kleuren en stoftransparanties.

Onze duo rolgordijnen komen van Flexcolours. Hieronder zijn een aantal duo rolgordijnen te zien (niet van Flexcolours).

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn biedt heel veel mogelijkheden wat betreft de privacy en de lichtinval van een woonruimte. Een duo rolgordijn bestaat uit twee stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Middels een kettingbediening kunt u zelf bepalen wat de hoeveelheid lichtinval en inkijk is.

Naast dat een duo rolgordijn een praktische functie heeft, is het ook nog eens een sfeervolle toevoeging aan uw woonruimte. Kies voor een duo rolgordijn in de kleur die matcht bij de rest van de ruimte. Zo kunt u zelf spelen met wat u precies wilt uitstralen in uw woonruimte.

Onze duo rolgordijnen komen van Flexcolours. Hieronder zijn een aantal duo rolgordijnen te zien (niet van Flexcolours).

Vouwgordijnen

Met vouwgordijnen in huis creëert u een hele eigen stijl. Kiest u voor romantisch, klassiek of juist huiselijk? Met vouwgordijnen is het allemaal mogelijk. Vouwgordijnen hebben horizontale vouwen in de stof, waardoor ze zich niet oprollen, maar opvouwen.

Dankzij het bedieningskoord of de ketting, bepaalt u gemakkelijk de lichtinval en het zicht naar buiten. Vouwgordijnen zijn leverbaar met verduisterende, lichtdoorlatende en transparante stoffen.

Onze vouwgordijnen komen van A House of Happiness. Hieronder zijn er een aantal te zien.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn functioneel en zorgen voor sfeer in ieder interieur. U heeft keuze uit diverse stoffen, kleuren en maten. Bij ons vind u altijd een rolgordijn dat past in uw interieur! Een rolgordijn is de perfecte oplossing om het licht te filteren of juist te verduisteren.

Onze duo rolgordijnen komen van Flexcolours. Hieronder zijn een aantal duo rolgordijnen te zien (niet van Flexcolours).

%d bloggers liken dit: