Verkoopstyling


Staat u op het punt uw huis te verkopen, of staat het al een tijdje te koop? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ready4styling is gespecialiseerd in verkoopstyling. Waarbij we uw woning in omgeving Winterswijk optimaal presenteren voor de verkoop of verhuur!

Wat is verkoopstyling?

Verkoopstyling is er op gericht een huis aantrekkelijk te maken voor een zo groot mogelijke doelgroep. Door een neutrale uitstraling te creëren, kan een geïnteresseerde kijker beter inzien of de eigen persoonlijke stijl in het huis past. Vaak is dit al te realiseren met een paar kleine aanpassingen. Maar ook als uw woning iets meer nodig heeft kan dit geregeld worden. De eerste indruk telt en daar krijgt u maar één kans voor! Hoe groter de doelgroep, hoe groter de kans op verkoop of verhuur!

Bij de verkoop van uw woning valt er met een betrekkelijk kleine investering, veel te besparen. Het verlagen van de vraagprijs gaat vaak in stappen van € 10.000,-. Dat is best veel! Denk ook eens aan de dubbele woonlasten. Hoe lang kunnen we dit volhouden. Als het besluit eenmaal gevallen is om de woning te verkopen, wil je er liever niet 2 jaar mee bezig zijn. Ons advies is om het vanaf het begin direct goed aan te pakken!

Tarieven en werkwijze

Verkoopstyling € 150,–

Ik geef een advies aan huis, waarna we samen met een geringe inspanning en lage kosten een zo optimaal mogelijk resultaat proberen te behalen (inclusief presentatiemap met aandachtspunten).

Neemt u gerust contact met ons op voor een uitgebreide uitleg over de werkwijze en mogelijkheden, via het contactformulier.

Woonkamer zitgedeelte
Nieuwbouwwoning kast met detail en gordijnen
Keuken groene muur

%d bloggers liken dit: