Vloeren


De vloer is een kostbaar product waarvan u mag verwachten dat het jaren mee gaat. Voor zowel harde als zachte vloeren bent u bij Ready4styling aan het juiste adres. Bij ons vindt u onder andere tapijt, pvc, laminaat, marmoleum en vinyl. Wij adviseren u graag over de vloer die past bij uw woonsituatie, wensen en budget.

Om te voorkomen dat u teveel bestelt komen wij vooraf meten. Tegen een kleine vergoeding leggen wij uw vloer ook nog.

Tapijt

Tapijt wordt gemaakt van verschillende soorten materialen en is verkrijgbaar in vele kleuren en structuren. Er worden tegenwoordig steeds weer nieuwe soorten ontwikkeld om aan de wisselende en veranderende vraag van de consument te voldoen.

Onze tapijten komen van Dersimo. Hieronder zijn er een aantal te zien.

100% handgeweven wollen vloerkleden

De 100% handgeweven wollen vloerkleden zijn er in diverse structuren, kleuren en iedere gewenste maat. We adviseren u om onder het vloerkleed een ondertapijt toe te leggen.

Onze vloerkleden komen van Perletta. Hieronder zijn er een aantal te zien.

PVC-vloer

PVC-vloer is een houtvrije parketvloer. Het is een kunststof parketvloer gemaakt van verschillende lagen PVC. De vloeren zijn speciaal ontwikkeld als alternatief voor laminaat, parket of natuursteen. Het is erg geschikt voor ruimten waar de kwaliteit van de vloer hoog moet zijn.

PVC-vloeren zijn uitzonderlijk duurzaam, sterk, eenvoudig te onderhouden, zeer stabiel en stil. De vloeren zijn onder andere ook zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Lees ons artikel over de verschillen tussen PVC-vloeren en marmoleum om nog meer voordelen te ontdekken.

Onze PVC-vloeren komen van Moduleo. Hieronder zijn er een aantal te zien.

Marmoleum

Marmoleum is de eerste CO2-neutraal geproduceerde vloer ter wereld. Het wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en behoort hierdoor tot de meest milieuvriendelijke vloeren van de wereld.

U heeft ontzettend veel mogelijkheden in kleuren en designs.

Onze marmoleum vloeren komen van Forbo. Hieronder zijn er een aantal te zien.

Vinyl vloer

Vinyl vloeren zijn betaalbaar, eenvoudig te installeren en beschikbaar in vele designs. Als ze goed geïnstalleerd worden zijn ze dan ook bestand tegen vocht. Daardoor kunt u de vloer in zowel de woonkamer als toilet of badkamer leggen.

Onze vinyl vloeren komen van Dersimo. Hieronder zijn er een aantal te zien.

%d bloggers liken dit: